Landspecifieke apps geforceerd installeren op Android 您所在的位置:网站首页 windows 10 fouten herstellen gratis Landspecifieke apps geforceerd installeren op Android

Landspecifieke apps geforceerd installeren op Android

#Landspecifieke apps geforceerd installeren op Android| 来源: 网络整理| 查看: 265

Een ding dat me tot in de kern irriteert, is wanneer ik een nieuwe applicatie zie – of het nu een webgebaseerde of voor smartphones is – en ik merk dat deze alleen beschikbaar is voor Amerikaanse en Britse burgers. Neem bijvoorbeeld Google Muziek!! Waarom moet het landspecifiek zijn? Evenzo zijn er ook veel leuke Android-apps die alleen beschikbaar zijn in landspecifieke Android-markten en je kunt ze niet in handen krijgen … niet officieel tenminste.

BIJWERKEN: De app die we in deze tutorial bespreken, is niet langer beschikbaar. We hebben nog een artikel geschreven om u te helpen bij het proces: Spotify en andere beperkte apps voor andere landen op Android installeren. Bekijken.

We hebben al gezien hoe je toegang krijgt tot landspecifieke webapplicaties zoals Google Music. Vandaag zullen we zien hoe u de landspecifieke vergrendelde apps op uw Android kunt openen of geforceerd installeren.

Opmerking: Je moet een geroot Android-apparaat hebben om de truc te laten werken. Als je je toestel niet hebt geroot, kun je Android Soul bekijken. Ik weet zeker dat je daar een gids voor het rooten van je apparaat zult vinden en alle handleidingen zijn zeer uitgebreid.

Nogmaals, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan je telefoon als gevolg van technische fouten tijdens het rooten. Je staat er alleen voor!!

Nu, terug naar het geforceerd installeren van apps die niet beschikbaar zijn in uw land op uw Android.

Stap 1: Download en installeer Markt ontgrendelaar (controleer Hoe Spotify en andere beperkte apps op Android te installeren) op uw geroote Android-apparaat. De applicatie is gratis en kan worden ge茂nstalleerd op apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Stap 2: Zodra de applicatie is ge茂nstalleerd, opent u deze en klikt u op de optie Schakel Ontgrendelaar in om uw marktversie te wijzigen (u wordt voor de eerste keer gevraagd om de beheerdersrechten te verlenen), maar voordat u dit doet, moet u onderaan de applicatie kijken. De informatie geeft de huidige versie van de markt op uw apparaat weer en als alles goed gaat, wordt standaard Verizon (VS) weergegeven.

Root-toegang toestaan ontgrendelde markt

Voila, vanaf vandaag kunt u landspecifieke applicaties downloaden en installeren op uw Android-apparaten. Ja, zo simpel is het!

Dat is niet alles, terwijl u zich op het startscherm van de applicatie bevindt, veegt u naar rechts op het scherm om naar het markttabblad te navigeren. Hier ziet u een lijst met alle landen (zoals de VS, Canada, Japan, enz.) en serviceproviders waarnaar u uw markt kunt porteren. Raak gewoon de leverancier aan waarnaar u uw marktsignatuur wilt wijzigen. Als u bijvoorbeeld een app wilt downloaden die alleen beschikbaar is voor gebruikers in Japan, klikt u op de Japanse serviceprovider in de lijst en laat u de wijzigingen van kracht worden.

In relatie :  Hoe het Galaxy S9 Always-On Display aan te passenLanden lijst

Met de applicatie kunt u ook het land en de serviceprovider handmatig configureren. Bovendien kunt u een proxyserver gebruiken om applicaties van de markt te doorzoeken en te downloaden. Je kunt ook Market Unlocker voor de Amazon App Store gebruiken en een account aanmaken om elke dag gratis een betaalde app te downloaden.

App Store-optie

Er is ook een pro-versie van de applicatie die alle advertenties verwijdert en automatisch ophalen/configuratie van proxy-vergelijking mogelijk maakt.

Mijn oordeel

I denk Markt ontgrendelaar (zie Hoe Spotify en andere beperkte apps op Android op Android te installeren) is een van de beste manieren om landspecifieke applicaties op elk Android-apparaat te downloaden. De applicatie vereist alleen root-toegang tot uw apparaat en daarna kunt u de handtekening van uw marktland in een oogwenk wijzigen. Als je vergelijkbare Android-trucs kent, zijn we een en al oor!



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有